AIRCONDITIONING

Fuji Electric is sinds 1923 één van de grootste Japanse bedrijven actief in de elektronica industrie. Met meer dan 13000 werknemers streeft Fuji Electric naar het verbeteren van het comfort en ons leefmilieu. De naam Fuji Electric is ontleend aan de berg Fuji (Mount Fuji). Deze berg ligt ten westen van Tokio en bij helder zicht is de berg te zien vanuit Tokio. Samen met de Mount Tate en Mount Haku is Mount Fuji één van Japans drie heilige bergen. Mount Fuji’s opvallende symmetrische vorm wordt veel gefotografeerd door fotografen.

Missie Fuji Electric
Wij, Fuji Electric, beloven als verantwoordelijke onderneming  om het vertrouwen van de samenleving, onze klanten en onze partners te versterken. Onze missie is om:

  • bij te dragen aan welvaart
  • creativiteit te stimuleren
  • harmonie te zoeken met het milieu

Management beleid
Om onze missie kracht bij te zetten zijn onze aandachtspunten:

Klanten tevredenheid en verwachting
Met innovatieve technologieën en de toewijding van onze klantenservice, streven wij ernaar om de behoefte van onze klanten te bevredigen en te anticiperen op hun toekomstige behoeften.

Groei en winstgevendheid
Wij zijn toegewijd om te groeien als bedrijf, qua voedzame verantwoordelijke operaties en winst. Zo doende kunnen wij de opbrengsten delen met onze aandeelhouders, onze leden en de samenleving waar wij in leven.

Individualiteit
Mensen zijn de bronnen van onze kracht. Wij respecteren individualiteit, en dagen iedereen uit om alles uit onze potentie te halen.

Bedrijfmotto
‘Om enthousiast, ambitieus en gevoelig te zijn’

Boodschap van de president van Fuji Electric
De Fuji Electric groep is aan het veranderen in een wereldwijde leidende onderneming op het gebied van energie en milieu door technieken te ontwikkelen die het potentieel van elektriciteit volledig benutten, zoals ons bedrijf al doet sinds haar vestiging.

Investeren in energie en het milieu neemt enorm toe wereldwijd, met initiatieven in China, Azië, Europa en de Verenigde Staten. Hierdoor heeft ons bedrijf de mogelijkheid om te groeien in de wereldwijde markt door haar kennis in elektronica volledig te benutten om zodoende het volledige potentieel van elektriciteit benutten.

Om deze groei te bewerkstelligen en hier het meeste uit te halen, zal ons bedrijf zich concentreren op zaken op het gebied van energie en milieu. Verder zal ons bedrijf continue streven om de bedrijfswaarde te vergroten en het implementeren van CSR management en bij te dragen aan de wereldwijde gemeenschap door haar ondernemen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Kontakt met ons

Altena Koelservice B.V.

ABagijnhof 42
4264 AZ VEEN

T+31 (0416) – 693970